ROMÂNIA TOP 100 COMPANII

ROMÂNIA TOP 100 COMPANII
ROMÂNIA TOP 100 COMPANII
Cod produs: Romania top 100 companii
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 9
Preţ: 35,00LEI
Cu TVA: 35,00LEI

ROMÂNIA TOP 100 COMPANII analizează evoluţia, creşterile şi descreşterile celor mai puternice companii ale căror rezultate şi performanţe influenţează economia României într-o proporţie covârşitoare, de un răstimp neîntrerupt de 11 ani, începând de la prima ediţie apărută în anul 2002.

În premieră, „România Top 100 Companii” 2012 va aduce, detaliat, în atenţia publică o radiografie corectă şi necesară a performanţelor economice ale primelor 100 de companii cu capital majoritar românesc, precum şi ale primelor 100 de firme cu capital majoritar străin. Este prima comparaţie „la rece” între rezultatele societăţilor comerciale cu forme diferite de proprietate.

De asemenea, gasiţi analiza comparată a rezultatelor primelor 100 de companii din ţara noastră (ordonate după cifra de afaceri din bilanţurile oficiale depuse la Registrul Comerţului şi Ministerul Finanţelor Publice, analiză iniţiată de Centrul Român de Modelare Economică (CERME) încă din anul 1996) arată că performanţa companiilor-lider din economie determină într-o proporţie covârşitoare, de peste 90%, performanţa de ansamblu a economiei.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
MAGAZIN ONLINE FINMEDIA © 2018