MAEŞTRII TALENTULUI - Ram Charan

MAEŞTRII TALENTULUI - Ram Charan
MAEŞTRII TALENTULUI - Ram Charan MAEŞTRII TALENTULUI - Ram Charan
Cod produs: Maestrii talentului
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 7
Preţ: 49,00LEI
Cu TVA: 49,00LEI

 Bill Conaty & Ram Charan

 ISBN: 978-973-1996-08-0

 15 x 24 cm

 280 pagini

N-AI TALENT ... N-AI REZULTATE

În cazul în care talentul este considerat cel mai important indicator al trendului ascendent sau descendent pe care se înscrie o companie, al succesului sau al eşecului (aşa cum ar trebui, de altfel, să fie) ... ştiţi cum să evaluaţi corect talentul intrinsec al resursei umane? Înţelegeţi combinaţia unică de trăsături specifică fiecărei persoane? Vă implicaţi în dezvoltarea talentului? Ştiţi să convertiţi evaluările subiective ale „abilităţilor soft” în criterii obiective, care să fie specifice, verificabile şi concrete în aceeaşi măsură ca şi cifrele din situaţiile financiare?
Ei bine, maeştrii talentului ştiu să facă toate aceste lucruri. Ei consideră că oamenii sunt mai importanţi decât cifrele, pentru simplul motiv că talentul este cel care generează rezultate. Succesul este dat de persoanele care sunt capabile să sintetizeze sensul evenimentelor şi forţelor care afectează compania, să vadă imaginea de ansamblu şi să evalueze riscurile care merită sau nu să fie asumate.

Cartea Maeştrii Talentului este şi ea rezultatul unei combinaţii unice de talente: în cariera sa de patruzeci de ani la General Electric, Bill Conaty a colaborat îndeaproape cu directorii generali executivi Jack Welch şi Jeff Immelt la construirea fabricii de talente a companiei, care a ajuns să fie cunoscută în întreaga lume. Ram Charan este legendarul consultant al companiilor din întreaga lume. Experienţa şi cunoştinţele lor fără egal au dus la apariţia acestei cărţi de căpătâi în arta stăpânirii talentului – o adevărată descoperire în efortul de a conduce compania la nivelul următor.

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
MAGAZIN ONLINE FINMEDIA © 2018