Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul - Robin Sharma

Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul - Robin Sharma
Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul - Robin Sharma
Cod produs: Scrisorile secrete ale calugarului care si-a vandut Ferrari-ul
Puncte de recompensă: 0
Disponibilitate: 7
Preţ: 54,75LEI
Cu TVA: 54,75LEI

 Robin Sharma

 ISBN: 978-973-1996-09-7

 14,5 x 22 cm

 272 pagini

Unul dintre cei mai citiţi autori ai lumii ne spune o poveste de o forţă uimitoare şi un suspans extraordinar, despre ce înseamnă să trăieşti cu adevărat.

JONATHAN LANDRY ARE PROBLEME. După o bizară întâlnire cu Julian Mantle, o rudă  îndepărtată – fost avocat pledant de succes, care dispăruse pe neaşteptate în Himalaya – Jonathan călătoreşte pe tot globul ca să adune scrisorile salvatoare care ascund extraordinarele secrete descoperite de Julian.

Pe parcursul unei călătorii care îl duce de la sălile senzualului tango argentinian din Buenos Aires, la înspăimântătoarele catacombe ale Parisului, la zgârie-norii strălucitori din Shanghai şi la deşertul mistic din Sedona, Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul dezvăluie uimitoare soluţii pentru a-ţi redescoperi puterea personală, fără a te trăda pe tine însuţi şi urmându-ţi visurile fără teamă.

ROBIN SHARMA este unul dintre cei mai citiţi autori contemporani din lume. Cele unsprezece bestseller-uri ale sale s-au vândut în milioane de exemplare în peste 40 de ţări şi 46 de limbi. Ca blogger foarte influent şi celebritate a mediilor de socializare, Robin este de asemenea un conferenţiar foarte solicitat. 

Spune-ţi opinia

Numele tău:


Opinia ta: Notă: Codul HTML este citit ca şi text!

Nota: Rău            Bun

Introduceţi codul din imagine:Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart
MAGAZIN ONLINE FINMEDIA © 2018