DUMINICĂ 23/09/2018  
PUBLICATII
EVENIMENTE
CONFERINTE
SEMINARII
TARGURI
PREMII
UTILIZATOR:

PAROLA:

AM UITAT PAROLA
despre conferintele FinMedia
contact echipa conferintelor finmedia

Publicaţii periodice
Bancheri

Cum piaţa bancară şi creditarea sunt strict legate, în acest număr, vom încerca să descifrăm unde e loc de creştere, de unde se pot asigura resursele, la ce preţuri, cât de profitabile sunt împrumuturile acordate etc.
De asemenea, veţi găsi analizele pe cifre şi indicatori şi punctele de vedere ale băncii centrale în ceea ce priveşte sistemul bancar şi politica monetară, pe termen mediu şi lung.
E o certitudine pentru toţi că industria financiară globală se va schimba din temelii. De aici şi ideea de Cover-Story a ediţiei de vară a Bancherilor: Noua eră în banking.
Din cuprins:
- Topuri bancare, pe criterii calitative şi cantitative
- Creditul în valută, bombă cu ceas la purtător ... [...mai mult]

Despre Cancer

Invitata noastră din acest număr este Dana Deac, directorul TVR 1, care spune că “sistemul medical este cel mai celebru bolnav de cancer din România. Ăsta este adevărul şi oricine a venit să conducă sistemul medical nu a făcut altceva decât să şteargă tot ce a făcut cel dinainte bun sau rău”.

Echipa noastră încearcă şi de această dată să ofere cititorilor acestei reviste toate informaţiile care ar putea să-i ajute în prevenirea şi tratarea cancerului. Veţi găsi în acest număr un dosar consistent despre cancerul colorectal, cancer care afectează anual, numai în Europa, cam 190.000 de oameni. Sunt detaliate o serie de terapii, de la hormonoterapie la medicină tradiţională chinezească. Iar la rubrica poveştilor adevărate aflam despre dureroasă experienţa ... [...mai mult]

Avocaţi de Top

Prezentare Avocaţi de Top, ediţia a VIII-a, decembrie 2011

Revista Avocaţi de Top continuă să-şi informeze cititorii cu privire la performanţele periodice ale societăţilor de avocatură. Publicaţia noastră doreşte să contribuie la educarea pieţei şi la creşterea interesului oamenilor de afaceri pentru o colaborare durabilă cu societăţile de avocatură care activează în România.
În ediţia a VIII-a a revistei noastre puteţi vedea cum şi-au regândit principalele societăţi de avocatură strategiile de dezvoltare, în perioada 2009-2011, în contextul prelungirii crizei economice. Totodată, aflăm care sunt „zăcămintele de aur” ale avocaţilor, adică ce arii de expertiză asigură venituri în creştere. „Avocaţii sunt primii ambasadori ai mărcii”, subliniază Ion Nestor, Partener Coordonator la NNDKP. [...mai mult]

Top Drinks

SE LANSEAZĂ „TOP DRINKS”!

În această vară, Finmedia lansează a doua ediţie a revistei TOP DRINKS- august 2010, care cuprinde CELE MAI TARI BĂUTURI, ediţie care va prezenta evoluţia principalilor protagonişti care activează, în anul 2009, in mediul de afaceri specific din România: ne referim la BĂUTURILE ALCOOLICE MAI TARI DECÂT VINUL.
TOP DRINKS, ediţia august 2010, trebuie să se transforme într-un etalon al jurnalismului grefat pe o piaţă atât de competitivă cum este piaţa băuturilor de calitate.
Având un format cu totul special, ea se diferenţiază fundamental, prin tiraj, exhaustivitate, competenţă, de tot ce a mai apărut înaintea sa pe această piaţă. Nu intenţionează să concureze nici una dintre publicaţiile existente, deoarece formatul ... [...mai mult]

 
CALENDAR DE EVENIMENTE
L M M J V S D
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Pentru mai multe informaţii,
vă rugăm să ne contactaţi la:
Coralia Popescu, publicist comentator Piaţa Financiară,
0722.383.788 / 0744.336.561,
cpopescu@piatafinanciara.ro

© 2006, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.