TURISM DE TOP

Turism de Top – Mai 2010,
ediţia I


           Grupul de presă FINMEDIA, editor de publicaţii economice şi organizator de evenimente, cu o tradiţie de un deceniu şi jumătate în peisajul media din România, a definitivat o nouă apariţie din seria „Topurile Finmedia”, focalizată pe industria ospitalităţii din România. Având în vedere importanţa strategică a turimului pentru evoluţia societăţii româneşti, FINMEDIA  a decis să ofere cititorilor săi prima ediţie a revistei TURISM DE TOP - MAI 2010, care a apărut de curând. În prezent, aportul turismului la Produsul Intern Brut al României este de numai 2-3%, în condiţiile în care, pe plan local, există un potenţial impresionant de dezvoltare a acestui sector economic. TURISM DE TOP este o premieră, un proiect editorial ambiţios, care îşi propune să realizeze un clasament obiectiv al companiilor ce operează în industria turismului. Revista vă prezintă, într-un format modern şi dinamic (constituit din 92 de pagini, susţinute de o grafică şi condiţii de tipar impecabile), câteva dintre cele mai influente personalităţi din turismul românesc.


Din sumar:

  • Interviuri cu cei mai influenţi oameni din industrie (începând cu ministrul turismului, oficiali, directori de institute şi centre care au o legătură directă cu turismul), managerii principalelor agenţii de turism etc
  • Interviuri cu managerii companiilor de transport aerian etc.
  • O importantă secţiune cu TURISM VITIVINICOL, foarte importantă (a doua sau a treia, ca mărime în economia proiectului)
  • Analiză despre evoluţia de ansamblu a industriei ospitalităţii din România;
  • Evoluţia finanţelor din sectorul turismului de top în ultimii ani – starea de fapt, perspectivele;
  • O analiză a performanţelor şi eficienţei agenţiilor/tour operatorilor în ultimii ani;
  • Top Agenţii de Turism în 2008: cifra de afaceri, poziţionare în piaţă, date de contact;

Revista se adresează tuturor proprietarilor şi managerilor de pensiuni, hoteluri, agenţii de turism şi unităţi HoReCa din România, precum şi clienţilor acestora.
COMENZI la TURISM DE TOP

14,5 RON

Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA