ROBIN SHARMA
Ghidul Implinirii vol. 1
Robin Sharma
Ediţia I
Traducător: Maria Băncilă
14,5 x 20,5 cm
192 pagini
ISBN: 978-973-1996-01-1

Disponibilitate: stoc epuizat

ROBIN SHARMA este unul dintre cei mai apreciaţi experţi în leadership şi dezvoltare personală şi autorul a 10 bestseller-uri internaţionale importante, incluzând Călugărul care şi-a vândut Ferrari-ul (tradus în 55 de limbi) şi Cine te va plânge când vei muri?
Bachelor of Laws şi Master of Laws, Robin este fondator şi CEO al Sharma Leadership International Inc., o firmă internaţională de training şi consultanţă, având clienţi precum GE, Nike, FedEx, NASA, Unilever, Microsoft, BP, IBM, Sun Microsystems şi Yale University. Este şi un consultant de încredere pe probleme de media (a apărut ca invitat în emisiuni la CNN, CNBC şi NBC), fiind considerat al doilea mare creier în leadeship-ul din întreaga lume (alături de Jack Welch şi Jim Collins), conform unui studiu alcătuit de leadershipgurus.net.

De ce Robin Sharma?
- Când Universitatea Yale din Statele Unite a avut nevoie de un expert în dezvoltare personală care să-i inspire şi să-i formeze pe cei din staff, l-a ales pe Robin Sharma.
- Cand Unilever din Olanda a căutat un consultant de talie mondială pentru a-şi determina angajaţii să atingă un nivel de înaltă performanţă, l-a ales pe Robin Sharma.
- Când Harvard Business School a avut nevoie de un expert în leadership care să se adreseze cursanţilor săi MBA, Robin Sharma a fost cel la care a apelat.

Misiunea lui Robin Sharma este aceea de a-i ajuta pe oameni să conducă fără a se numi neapărat conducători şi să dea tot ce au mai bun în ei în orice situaţie. Este ascultat pentru ideile sale pertinente despre cum să câştigi în cariera profesională şi în viaţa personală, fiind solicitat de lideri şi întreprinzători de top, dar şi de organizaţii de renume din peste 50 de ţări.
În Ghidul împlinirii, devenit bestseller internaţional şi citat ca referinţă de toţi autorii din domeniul dezvoltării personale, puteţi arunca o privire din interior la instrumentele, tacticile şi tehnicile care au transformat atât de mulţi clienţi ai lui Robin, ajutându-i să devină lideri în domeniile lor de activitate, să-şi împlinească visurile şi destinul cu ajutorul încrederii în forţele proprii şi al gândirii pozitive. Ghidul împlinirii vă va arăta ce aveţi de făcut ca să deveniţi chiar mai buni decât sunteţi şi să obţineţi rezultate remarcabile în fiecare dintre domeniile importante ale vieţii dumneavoastră. Pentru că nici o altă zi nu este mai bună decât ziua de astăzi ca să deveniţi persoana care aţi dorit mereu să fiţi.

„Robin Sharma posedă darul rar de a scrie cărţi care chiar ne schimbă vieţile”
Richard Carlson, PhD, autor al "Nu te osteni pentru ce nu merită",  bestseller-ul ziarului New York Times

„Un fin observator al vieţii personale şi al carierelor, Sharma îşi încadrează înţelepciunea într-o formă prietenoasă şi accesibilă, care este pe placul cititorilor în fiecare etapă a carierei lor“
Publishers Weekly

„Şi-a dus mesajul în toată lumea“
CNN
COMANDA la Robin Sharma

Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA


Alte cărţi


Scrisorile secrete ale călugărului
care şi-a vândut Ferrari-ul
Lider fără funcţie