ROBIN SHARMA

Lider Fără Funcţie
O fabulă modernă despre succesul autentic în afaceri şi în viaţa personală
Robin Sharma
Ediţia I
Traducător: Maria Băncilă
14,5 x 20,5 cm
184 pagini
ISBN: 978-973-1996-03-5

Disponibilitate: Stoc Epuizat


ÎNVAŢA DIN CARTEA
“LIDER FĂRĂ FUNCŢIE”(LFF) A LUI ROBIN SHARMA

De ce să citeşti încă o carte? Aparent, nu sunt foarte multe motive. În realitate, există un foarte mare motiv:
ACEASTĂ CARTE
NE POATE SCHIMBA VIAŢA – ŞI DESTINUL.

“LIDER FĂRĂ FUNCŢIE”, cartea lui Robin Sharma, aşa cum o înfăţişează şi grafica de pe copertă, care descrie un lanţ uman, ne arată că şi noi suntem o verigă importantă, fundamentală, în devenirea lumii; şi că, fără noi, nu se poate. Cartea ne inspiră pentru a avea succes în afaceri – şi în viaţa personală.


ROLUL UNUI MENTOR. CE ÎNSEAMNĂ, CU ADEVĂRAT, “LEADERSHIP”.

Ca să înveţi ceva, ÎN VIAŢĂ ca şi ÎN BUSINESS, ai nevoie de un mentor, de un îndrumător. Şi o carte poate fi un îndrumător.
 “LEADERSHIP” înseamnă cât de bine lucrezi şi te comporţi: iată unul dintre citatele fundamentale ale cărţii.

FILOSOFIA (TIPICĂ) LFF

Funcţia nu contează. Întotdeauna primeşti ceea ce meriţi. Nu face ceea ce faci numai pentru bani – sau nu o face în primul rând pentru bani. Scopul tău este să fii, în fiecare zi, bun. Mai bun. Tot mai bun.

LUMEA MEDIOCRILOR ŞI EVITAREA EI

Numai cei mediocri mor la nivelul lor maxim, spune Jean Giraudoux, preluat de Robin Sharma. Toţi ceilalţi urcă, fără oprire. Avansează în fiecare zi! LEADERSHIP-ul este pentru toată lumea. Şi este singurul instrument care poate aduce succesul, în această perioadă de schimbări vertiginoase.

REPETIŢIA

Repetiţia nu numai că este mama învăţăturii, dar ea poate ajuta la asimilarea noilor idei sub forma unor convingeri. Şi este o tactică eficientă: pentru că avem nevoie mai multă să ni se reamintească decât să fim învăţaţi.

SUCCESUL ÎN VIAŢĂ

“ Succesul în viaţă este uşor de obţinut. Oricine poate reuşi dacă va face cu consecvenţă anumite lucruri. Aceste mici alegeri şi comportamente se cumulează şi dau rezultate în timp. Este un proces care aminteşte de cultivarea pământului. Se plantează seminţele. Se udă plantele, solul este fertilizat. Chiar dacă la început pare să nu se întâmple nimic, ţăranul are răbdare şi aşteaptă cu încredere. Şi, apoi, într-o bună zi, aproape fără să-şi dea seama cum, aşa se şi întâmplă.” (Robin Sharma)

Acceseaza si comanda cartea acum pe www.finmedia.ro
COMANDA la Robin Sharma

Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA


Alte cărţi


Scrisorile secrete ale călugărului
care şi-a vândut Ferrari-ul
Ghidul împlinirii