Despre noi
FINMEDIA este un trust de presa cu experienta atat in editarea de reviste si publicatii de marca, precum Piata Financiara sau E-Finance, dar si in lansarea si organizarea de conferinte cu tematici variate, interesante si de mare actualitate.
CONFERINTELE FINMEDIA
CONFERINŢELE FINMEDIA reprezintă un departament al S.C. FINMEDIA SRL. Filozofia noastră este aceea de a oferi un mediu de dezbateri independent şi imparţial pentru comunitatea financiar-bancară şi de afaceri din România. Conferintele noastre au atras multe companii si instituţii de renume din România ca sponsori ai acestor evenimente. Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea obiectivelor individuale de marketing si de dezvoltare a imaginii sponsorilor nostri, prin crearea de pachete distincte de servicii oferite.
PIATA FINANCIARA
Revista PIAŢA FINANCIARĂ, editată lunar în peste 20.000 de exemplare de S.C. FINMEDIA S.A. este, de peste 5 ani, singura revistă din presa economică naţională care, prin studiile, analizele şi prognozele publicate, monitorizează evoluţiile din pieţele financiare interne şi relaţiile acestora cu economia reală.
E-FINANCE
Revista E-FINANCE este consacrată spectacolului banilor electronici de pe piaţa românescă. Aceasta şi-a propus să contribuie susţinut la consolidarea culturii financiar-bancare din România, încurajând implementarea celor mai noi şi mai moderne sisteme de plată, decontare şi achiziţionare de produse şi servicii (e-commerce, Internet-banking, mobile-banking, RTGS etc).
FINMEDIA editeaza publicatia ROMANIA TOP 100, TOP INVESTIŢII BURSIERE(TIB100), AVOCAĊ˘I DE TOP, BANCHERI DE TOP, LEASING DE TOP, ASIGURATORI DE TOP si anuarele ROMANIAN FINANCIAL DIRECTORY si ROMANIAN IT&C DIRECTORY - surse unice de informatii pe piata romaneasca de profil.