LEADERSHIP ÎN ERA INCERTITUDINII

În această carte, consultantul de afaceri Ram Charan descrie paşii pe care îi puteţi urma chiar acum pentru a vă conduce organizaţia departe de capcane şi a o îndrepta spre un nou viitor. Veţi afla tehnici practice care vă vor ajuta să faceţi faţă la:

  • ERODAREA NUMERARULUI ŞI A CREDITULUI
  • BUGETE TOT MAI MICI
  • PIEŢE ÎN COLAPS
  • MORALUL PRĂBUŞIT AL FORŢEI DE MUNCĂ
  • FURNIZORI CARE DISPAR
  • DEŢINĂTORII DE INTERESE NERVOŞI
Marii gânditori din lumea afacerilor precum Ram Charan văd oportunităţi în haos. Modul său inovator şi de bun simţ de a aborda problemele l-a făcut să devină unul dintre cei mai solicitaţi consultanţi din lume. În această carte, el oferă sprijin liderilor de la orice nivel, de la CEO şi manageri de ţară la şefii departamentelor financiare, de marketing, de vânzări şi de producţie.

“Leadership în era incertitudinii economice” oferă linii directoare clare pentru a folosi oportunităţile şi a persevera în economia globală a zilelor noastre. Învingeţi-vă teama şi anxietatea – şi duceţi leadership-ul dvs. la nivelul următor chiar acum.

În calitate de lider de companie, te confrunţi cu o provocare nemaiîntâlnită până acum: decelerarea economică globală. Numerarul şi creditul se reduc tot mai mult, previziunile privind vânzările sunt sumbre, iar moralul se prăbuşeşte. Nu sunt vremuri în care să stai şi să reflectezi. Sunt vremuri în care să acţionezi, să decizi şi să îţi energizezi oamenii – şi încă urgent.

Acesta este momentul tău.
Poţi să o faci?

În cartea Leadership în era incertitudinii economice, Ram Charan vă ajută să vă conduceţi compania prin câmpul minat al pieţelor care se contractă, al lipsei numerarului şi al incertitudinii continue. Indiferent de rolul dvs. în cadrul leadership-ului, privirea pătrunzătoare a lui Charan vă va ajuta să vă asiguraţi că afacerea dvs. va ieşi mai bine dimensionată, mai puternică şi într-o poziţie mai bună faţă de concurenţă.


COMANDA la
LEADERSHIP ÎN ERA INCERTITUDINII


Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA

CARTI