„Winning: The Answers“, continuare a bestseller-ului Câştigătorii oferă răspunsurile la cele mai grele 74 de întrebări din domeniul afacerilor.

Prin Winning, bestsellerul lor internaţional din 2007, Jack şi Suzy Welch au creat un document rar, un tratat filosofic pe tema practicilor fundamentale ale bussinesului şi totodată un ghid, ce poartă amprenta sincerităţii, hotărârii şi optimismului lui Jack.

„Nici o altă carte de management nu va mai fi vreodată necesară“.
WARREN E. BUFFETT, preşedinte, Berkshire Hathaway

În schimb, Winning descoperă nepotolita sete de a vorbi despre muncă.
De la publicarea cărţii, familia Welch a primit sute de întrebări de la studenţi şi de la oameni cu profesii asemănătoare, pe diferite teme – de la leadership şi competiţie globală, până la management şi construirea unei echipe.
O avalanşă de întrebări despre diverse provocări ce pot apărea în carieră sau în afaceri – unele familiare, altele surprinzătoare, multe urgente şi toate puternic ancorate în realitate.

„Winning: The Answers” reuşeşte să găsească o rezolvare la cele mai importante dintre aceste probleme şi prin răspunsurile directe, la obiect, pe care le oferă, lărgeşte discuţia pe care Jack şi Suzy au început-o în „Winning“.

Este un dialog cuprinzător şi, în acelaşi timp, extrem de folositor pentru oricine, dar mai ales pentru cei implicaţi în activităţile-cheie prin care o organizaţie ajunge să crească şi să prospere.