ÎNVINGĂTORUL

O carte remarcabilă:
ÎNVINGĂTORUL, de Peter B. Kyne
O lecţie de viaţă pe care ar trebui să o cunoaştem cu toţii

O carte REMARCABILĂ, care are drept ţel univoc formarea personală. O carte  care ar trebui să ajungă la cât mai multă lume, deoarece are un scop profund benefic. Şi, în acelaşi timp, lucrativ.

De data asta, formula de prezentare a lecţiei de viaţă nu este, ca la Robin Sharma, sub forma unui ghid. Şi nici ca la John Maxwell (care ne-a vizitat în această vară, la invitaţia trustului nostru de presă, FINMEDIA), ci se prezintă ambalată, de data aceasta, sub o altă formă. Adică sub forma – mai cuprinzătoare, poate -a unei parabole existenţiale.

O lecţie care pare predată mai cu seamă pe viu.

* ÎN VIAŢĂ, MOTIVAŢIA FACE TOŢI BANII

Face parte din biblioteca de carte motivaţională. Acesta ar fi cuvântul-cheie.Cu toţii suntem în căutarea vazei albastre. Dar ce e vaza albastră? Mister! Veţi vedea din cuprinsul cărţii. Şi, aici, poate am găsi o asemănare cu Robin Sharma şi oamenii de neînlocuit pe care personajele lui Sharma le caută prin cimitire, cele după care nu plânge nimeni.

Ar fi de spus că, atenţie, prima ediţie a cărţii s-a lansat în 1921 – şi, de atunci, cartea reuşeşte să cucerească piaţa.

Ediţia din 1921 a fost publicată de celebrul William Randolph Hearst. O nouă/altă dovadă, dacă mai trebuia una, că oamenii de marketing şi vânzări au ochi pentru o asemenea carte cu valoare în formarea personalităţii. De aceea, este indicată la/pentru tineri, mai ales cei de vârsta liceului şi a facultăţii, precum la fel de utilă se dovedeşte la orice vârstă, deoarece este de natură să stimuleze voinţa.

* INSPIRAŢIE PENTRU MAI MULTE GENERAŢII

Generaţii de oameni de afaceri au crescut cu cartea asta sub cap. Şi au pus-o temelie la reuşita lor. În timp ce a constituit, şi pentru ei, o lectură plină de şarm.
Găseşti, într-un asemenea soi de lectură şi entertainment, şi business. În acelaşi timp. Cum este, de fapt şi de drept, ideal.

Ar fi de spus că volumul despre care vorbim se construieşte pe epicul amorsat între două personaje, Cappy Ricks şi Bill Peck. Marketingul este o dsiciplină, iar campaniile au ceva din rigoarea militară.
Cartea începe cu o problemă şi se termină cu o rezolvare.

Mihail Gălăţanu
COMANDA la ÎNVINGĂTORUL

Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA