Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul

Urmăreşte-ţi visurile fără teama.
Robin Sharma
Ediţia I/2012
Traducător: Maria Băncilă
14,5 x 22 cm
272 pagini
Preţ: 54,75 LEI
ISBN: 978-973-1996-09-7

Disponibilitate: Stoc epuizat


Unul dintre cei mai citiţi autori ai lumii ne spune o poveste de o forţă uimitoare şi un suspans extraordinar, despre ce înseamnă să trăieşti cu adevărat.

JONATHAN LANDRY ARE PROBLEME. După o bizară întâlnire cu Julian Mantle, o rudă  îndepărtată – fost avocat pledant de succes, care dispăruse pe neaşteptate în Himalaya – Jonathan călătoreşte pe tot globul ca să adune scrisorile salvatoare care ascund extraordinarele secrete descoperite de Julian.

Pe parcursul unei călătorii care îl duce de la sălile senzualului tango argentinian din Buenos Aires, la înspăimântătoarele catacombe ale Parisului, la zgârie-norii strălucitori din Shanghai şi la deşertul mistic din Sedona, Scrisorile secrete ale călugărului care şi-a vândut Ferrari-ul dezvăluie uimitoare soluţii pentru a-ţi redescoperi puterea personală, fără a te trăda pe tine însuţi şi urmându-ţi visurile fără teamă.

ROBIN SHARMA este unul dintre cei mai citiţi autori contemporani din lume. Cele unsprezece bestseller-uri ale sale s-au vândut în milioane de exemplare în peste 40 de ţări şi 46 de limbi. Ca blogger foarte influent şi celebritate a mediilor de socializare, Robin este de asemenea un conferenţiar foarte solicitat. Veţi putea să îl întâlniţi în persoană şi să obţineţi un autograf, chiar la Bucureşti pe 9 mai 2012, www.sirrichardbranson.ro.COMANDA la Robin Sharma

Comandă prin mail:
publicatii@finmedia.ro

Comandă prin telefon:
Tel./fax: 021-317.08.66;
Tel. 021-315.79.26 (centrală)

Website: FINMEDIA


Alte cărţi


Lider fără funcţie
Ghidul împlinirii