DUMINICĂ 23/09/2018  
EVENIMENTE
CONFERINTE
SEMINARII
TARGURI
PREMII
UTILIZATOR:

PAROLA:

AM UITAT PAROLA
despre conferintele FinMedia
contact echipa conferintelor finmedia


DESPRE NOI
DESPRE FINMEDIA

Societatea comercială FINMEDIA SRL este persoană juridică română, cu capital integral românesc, ce-şi desfăşoară activitatea potrivit legislaţiei române. Înfiinţată în anul 1995, FINMEDIA nu este subordonată vreunui grup de interese politice sau de altă natură.

OBIECTUL DE ACTIVITATE AL FINMEDIA CONSTĂ ÎN:

editarea de publicaţii periodice
editarea de cărţi şi alte suporturi media (CD-uri)
organizarea de evenimente şi târguri
organizarea de seminarii de training
servicii de publicitate şi tehnoredactare

PUBLICAŢII PERIODICE

Lunare
Compania FINMEDIA este cunoscută ca editorul singurei reviste lunare financiar-bancare din România, PIAŢA FINANCIARĂ, al cărei prim număr a apărut în anul 1995. Din anul 1996, revista  organizează anual GALA PREMIILOR PIAŢA FINANCIARĂ, unde se premiază şi se întruneşte elita societăţilor financiar-bancare din România.
Al doilea lunar, singurul pe această nişă în România, este e-FINANCE, al cărui prim număr a apărut în anul 1999 şi care acoperă subiectele din zona de convergenţă a pieţelor financiar-bancare cu cele din domeniul înaltei tehnologii. Din anul 2004, revista acordă premii companiilor de IT&C şi celor bancare în cadrul GALEI PREMIILOR e-FINANCE şi GALEI PREMILOR ONLINE-BANKING. Ambele publicaţii au fost şi sunt în continuare însoţite de suplimente care se adresează segmentelor din pieţele de profil.
Anuale
Începând cu anul 1998, editura FINMEDIA a iniţiat publicarea primelor anuare în limba engleză în cadrul unei serii denumite ROMANIAN DIRECTORIES SERIES, anuare care acoperă domeniile: financiar-bancar (ROMANIAN FINANCIAL DIRECTORY, aflat la a 12-a ediţie), tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor (ROMANIAN IT&C DIRECTORY, aflat la a 5-a ediţie), ANUARUL JURIDIC ROMÂN.
Topuri
Prima publicaţie din seria topurilor FINMEDIA a fost ROMÂNIA TOP 100, iniţiată în anul 2003, şi care este deja la a 9-a ediţie. GALA ROMÂNIA TOP 100 întruneşte elita societăţilor comerciale din România şi premiază rezultatele excepţionale ale acestora.
Această serie a cunoscut un binemeritat succes şi a fost continuată cu publicaţii care au o periodicitate de 2 numere pe an şi care conţin analize, topuri şi interviuri în variate domenii ale vieţii economico-sociale: AVOCAŢI DE TOP, BANCHERI DE TOP, COMPANII DE LEASING DE TOP, ASIGURĂTORI DE TOP, PIAŢA FONDURILOR DE INVESTIŢII, PIAŢA PENSIILOR, SERVICII MEDICALE PRIVATE DE TOP, AGRICULTORI DE TOP, VITICULTORI DE TOP, TURISM DE TOP etc.

CĂRŢI ŞI CD-uri 

Cărţi
Compania FINMEDIA editează traduceri de cărţi din domeniul business, dintre care amintim „Jack Welch: Câştigătorii”, „Robin Sharma: Ghidul împlinirii”.
CD-uri
Din anul 2005, compania oferă şi informaţii pe suport CD în cadrul unei serii FINMEDIA DATA CD, dintre care cel mai cunoscut este 14.500 COMPANII DIN ROMÂNIA.
De asemenea, anuarele publicate sunt însoţite şi de suport pe CD.

EVENIMENTE ŞI TÂRGURI

Din anul 1998, FINMEDIA s-a implicat, printr-un departament specializat, în organizarea de evenimente (conferinţe, forumuri, seminarii, workshopuri) dedicate nu doar pieţelor financiare şi bancare, ci şi celor din domeniul economic, juridic şi social, dintre care amintim: FORUMUL BANCAR ROMÂN, RETAIL BANKING, PIAŢA PENSIILOR, CARDS FORUM, ENERGY FORUM, AIRPORT FORUM, CONFERINŢA NAŢIONALĂ DE ONCOLOGIE etc.
Filozofia noastră este aceea de a oferi un mediu de dezbateri independent şi imparţial pentru comunitatea financiar-bancară şi de afaceri din România. Conferinţele noastre au atras multe companii şi instituţii de renume din România ca sponsori ai acestor evenimente. Scopul nostru este acela de a veni în întâmpinarea obiectivelor individuale de marketing şi de dezvoltare a imaginii sponsorilor noştri, prin crearea de pachete distincte de servicii oferite.
Departamentul a continuat să-şi diversifice activitatea prin organizarea de seminarii şi traininguri, ca şi prin abordarea desfăşurării unor târguri de anvergură, cum sunt cele dedicate creditelor bancare şi real estate-ului: FINFAIR, primul târg de credite din România şi TÂRGUL IMOBILIAR.
Datele şi informaţiile pivind evenimentele organizate sub marca FINMEDIA se regăsesc pe site-ul dedicat acestora, www.conferintelefinmedia.ro.

SERVICII DE PUBLICITATE ŞI TEHNOREDACTARE

Cu o echipă de specialişti dedicaţi profesiei oferim, pentru terţi, servicii de machetare şi tehnoredactare.
Cu o existenţă de 15 ani pe piaţa românească, compania FINMEDIA s-a impus ca o importanta casa de editura sa ca unul din cei mai mari organizatoir de evenimente din Romania atât pentru zona financiar-bancară, cât şi pentru cea economică şi socială.

© 2005, FinMedia SRL. Toate drepturile rezervate.